Niste sigurni kako platforma funkcioniše, evo odgovora!

Često postavljena pitanja

Šta je platforma CSGOSKINOVI?

Mi smo platforma koja želi da omogući svim korisnicima bezbednu trgovinu CS:GO skinova. Jedino sigurno mesto gde možete prodati svoj skin za pravi novac i dobiti isti na računu ili paypal nalogu istog dana.

Kako mogu da prodam skin?

Svoj skin možeš prodati tako što ćeš popuniti formu PRODAJ SKIN i poslati platformi koja će je oglasiti na sajtu. Kada skin bude prodat bićete obavešteni mejlom i dobićete novac na željeni žiro račun ili paypal nalog.

Kako da odredim cenu skna?

Naša preporuka je da cena vašeg skina bude 20-40% niža od aktuelne na Steam Marketu zbog veće šanse za prodaju. Što je povoljnija cena to ćete brže prodati vaš skin.

Da li mogu da odustanem od prodaje?

Naravno, vaši skinovi su na sigurnom mestu i ukoliko odustanete od prodaje možete dobiti skin svoj nazad nakon isteka Trade Ban-a jednostavnim popunjavanjem forme.

Šta je Trade Ban?

Trade Ban je vremenski ograničen period od 7 dana koji je Steam uveo radi sigurnosti od skamovanja. Kada pošaljete nekom svoj skin 7 dana ga ne možete dobiti nazad jer ima tajmer koji otkucava te sate i minuta. Isto tako kada želite kupiti neki skin ako ima Trade Ban možda ćete morati da sačekate nekoliko dana pre nego što dobijete mejl za podizanje skina.

Koliki procenat uzima plaforma od prodaje?

Platforma uzima 20% za skinove do 100€, 10% za skinove do 500€, i 5% za skinove preko 1000€. Primer: Prodali ste skin od 100€ vama na račun će biti uplaćeno istog dana 80€. To je 40% više nego što će vam bilo ko ponuditi obzirom da svi trgovci trejdaju i otkupljuju skinove za vrednost od 50-55% steam market cene.

Da li mogu sve moje skinove da okačim na platformu?

Minimalni depozit za skin je od 5€ pa na više tako da možete i više skinova oglasiti na platformu za prodaju.

Na koje načine mogu uplatiti novac i kupiti skin?

Novac za kupovinu skinova možete uplatiti na žiro račun ili na PayPal koji ćete dobiti i procesu kupovine kada odaberete jedan od ova dva načina za uplatu.

Ukoliko imate pitanja, slobodno nam pišite!

KONTAKTIRAJTE NAS